Asztrotitkok

Skorpió-Vénusz és Nyilas-Nap/2020.11.21.

2020. november 20. - Jurancsik Eszter

November 21-én, délután  a Vénusz a Skorpió jelbe lép. Ha egy föld-jellegű bolygó vizes jelben áll, az egyén számára a lelki, érzelmi biztonság megteremtése válik hangsúlyossá, és ez a Skorpió-Vénusz esetében különösen igaz, hiszen a Skorpió ráadásul fix jel. Rendkívül mély érzelmi megélések kavarhatják fel a nyugalmat, de ez nem baj. Elmerülve lelkünk mélyében megtaláljuk a válaszokat minden kérdésre, amelyek eddig kínoztak minket. Érzéseink hasonlatosak lehetnek azon érzésekhez, amelyeket 2019 októberében éltünk át - ekkor járt utoljára a Skorpióban a Vénusz. 

venuss.jpeg

Szexuális értelemben is fellángolnak az energiák: a Skorpió-Vénusz az egyik legszenvedélyesebb típus, erősen erotikus, nem ismer tabukat, e plutonikus jelben nincsenek rejtett dolgok. És nincs felszínesség, mert a szerelem, a szex felkavaró és spirituális élménnyé válik.

Egészségi tekintetben a hólyagra, húgyutakra és a nemi szervekre van hatással, aki hajlamos ezen szervei gyulladásos állapotára, fokozottan ügyeljen.

Ugyanezen a napon, 21:40-kor a Nap átlép a Nyilasba. E jupiteri jelben a Nap tüze még inkább kiárad, előtérbe kerülnek a távlati tervek, a vallás, a spiritualitás, a filozofikus oldalunk. A Nyilas változó jel, tehát mindenképpen változásokat készít elő - most érdemes céljainkat átgondolni és az önmagunkba vetett hitet erősíteni.

nnnnn.jpeg

Fontos itt megemlíteni egy másik asztrológiai eseményt is: december 19-én a Jupiter, a Nyilas uralkodója átlép a Bakból a Vízöntőbe (erről bővebben később), a Nap következő jegyváltásáig (Bak, december 21.) pedig két igen különleges nap áll rendelkezésünkre cselekedni és fixálni a terveket - lévén a Vízöntő, amelybe a Jupiter kerül, fix jel. E két nap tehát igen komoly energiákat biztosít mindenhez, amit most akarunk elvégezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3316291390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása