Asztrotitkok

Mentális balansz: Merkúr a Mérlegben - 2020.09.06.-2020.09.27.

2020. szeptember 13. - Jurancsik Eszter

Szeptember 6-ával lépett a Merkúr a Mérleg jegyébe, az égboltot nézve pedig most éri el a Szűz szívét, a Minelauva csillagot, innen indulnak ki a Szűz ölelésre tárt karjai.

A Mérleg jegyében a kapcsolatok felé irányítja a figyelmet. Vagyis kapcsolataink harmonizálása kerül sorra. Az igazságok kimondatnak és tisztázást nyer minden olyan dolog, ami eddig keszekuszának és zavarosnak tűnt. Személyes szinten az Ikrek és a Szűz jegyében kezdődő házaid eseményeit, energiáit viszi a Mérleg-házadba, tölti fel azt friss energiákkal, hírekkel, valamint a Szűz csillagkép érintettsége révén gyakorlatias megoldásokkal és precizitással. A kitartó mentális munka most eredményeket hoz, a gyümölcsök learatása (Szűz – aratás!) következik, amennyiben szándékaid a tisztaságon és az őszinte cselekedeteken alapulnak.

radix_1_7.jpeg

Azon házad eseményeiben is megkapod az egyensúlyteremtés lehetőségét, ahol a születési Merkúrod áll.

Ám nemcsak a párkapcsolatokban, hanem az üzleti, stb. kapcsolatokban is tisztázó beszélgetésekre kerülhet sor. Ez esetben az eddig szőnyeg alá söpört dolgok felszínre kerülnek és így tisztázhatóak. 

A Merkúr képviseli továbbá tanulást, a nálunk fiatalabbakat, a gyermekeket, testvéreket, szomszédokat. Ezen területeken is létrejöhet az egyensúly, ha teszünk érte. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3816199672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása