Asztrotitkok

Rendszer: Nap a Szűzben - 2020.08.22.

2020. augusztus 21. - Jurancsik Eszter

Augusztus 22-én, 17:45-kor a Nap belép a Szűz jelbe, az égbolton pedig ekkor együtt áll az Oroszlán csillagkép szívével, a Regulus-szal.

Ha egy tüzes égitest földes jegybe kerül,  a lassan, de biztosan elv kerül előrébb a sietséggel szemben. Esetleg több úton próbálja a célt megközelíteni, és ezekből választja ki a szerinte legreálisabbat. Kitartó természetének köszönhetően az első kudarcok nem törik le, hanem ösztönzik.

radix_1_1.jpeg

A Szűz változó jel, változásokat készít elő. A Szűz-Halak tengely pedig a megváltás tengelye. Lehetőségünk van megváltoztatni dolgokat. A Szűz a takarítás jegye, a ki-és betakarításé. Mielőtt betakarítjuk munkánk első gyümölcseit, először kitakarítás szükséges.

Mik azok a dolgok, minőségek, amelyeket már csak porfogónak használsz? Szedd őket egy csokorba, gondold át, mit kaptál tőle, és ami hasznodra válik, azt tartsd meg belőle, a többi része pedig mehet a kukába. Az első gyümölcsök learatása után viszont folytatódik a munka, e fázis kulcsszava pedig az alázat, amellyel a további kötelességek felé fordulunk. A következő életszakaszok megtervezése, a szervezés kerül előtérbe, amely biztosítja, hogy ne forgácsolódjanak szét energiáink. Mindent a maga idejében! 

img_8756.jpg

A szív (Nap a Regulus csillaggal együtt állva) pedig tudja, mit kell kisöpörni és mit megtartani. Ez megadja a löketet, a bátorságot ahhoz, hogy kitartóan folytassuk utunkat. 

Az indiai rendszer szerint a Nap jegyváltása a Mágha, Ketu ( ~ Déli Holdcsomópont) jellegű holdházat érinti; élj azzal az erővel, amit kapsz, és vigyél rendszert az életedbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr4216172590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása