Asztrotitkok

Érzelmek: Vénusz a Rákban - 2020.08.07.

2020. augusztus 06. - Jurancsik Eszter

7-én, 17:21-kor a Vénusz a Rák jegyébe lép, az égbolton pedig Orion kinyújtott karjánál látható a bolygó, azaz a Tejúton. Ha egy föld-jellegű bolygó vizes jelben áll, az egyén számára a lelki, érzelmi biztonság megteremtése válik hangsúlyossá. A Rák-Vénusz felerősíti az egymáshoz tartozás érzését, felmerülhet összeköltözés, eljegyzés vagy házasságkötés, de akár a gyermekvállalás, szülővé válás lehetősége is.

c4d3dcebba5b707cbb6090781a027a22.jpg

A Tejúton járó Vénusz nemcsak a szerelemben, hanem a művészetekben és a pénzügyekben is bölcsességet sugároz, azaz a vénuszi területeken biztos megoldás érkezik, légy rá nyitott (Rák jel)! Komoly beavatásokat élhetsz meg, amelyeket Orion képvisel, valamint annak Bellatrix csillaga felett áll jegyváltása pillanatában a Vénusz, e csillag pedig Merkúr-Mars jellegű. Az őszinteség, a rendíthetetlen igazság és a becsület csillaga, ez pedig az érzelmek felvállalását is szükségessé teszi. Minden érzést, ami Benned van és valódi. A gyógyulás ekkor végbemegy lelkedben, most már nem akarsz féligazságokat, szembenézel a valódi Önmagaddal, noha ez szokatlan lehet. Már nem az vagy, aki voltál, végigszenvedtél egy hosszú időt, amely a javadat, a fejlődésedet szolgálta, erősítve lelkedet, megérzéseidet is.

img_8418.jpg

Az indiai rendszerben a Mrigasira, marsikus holdházban történik meg a jegyváltás, amely a nyílt és őszinte kommunikációt segíti; az arab rendszer az Al-Dhira holdházat említi, amely a múlt sebeit hivatott gyógyítani, a kínai rendszer pedig a Jing nevű területet mutatja - lehetőséget ad arra, hogy saját magunkon dolgozva jobban megértsük a másikat.

Áldás!

Képek: Pinterest (1), saját (2).

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8016116234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása