Asztrotitkok

Merkúr: ismét előre! - 2020.07.12.

2020. július 12. - Jurancsik Eszter

A mai napon ismét elindul előre a Merkúr a Rák jel 5. fokán, az égbolton pedig a Tejút közepén, Nimród és az Ikrek átfedésében láthatjuk. Alatta Nimród Betelgeuse csillaga ragyog, amely a csillagképnek a Tejutat tartó karja. Az itt előre induló Merkúr és a Rák jel egyértelműen jelzi az önfelvállalás szükségességét, azt, ami valójában mi vagyunk és küldetésünket!

A Merkúr vizes jelekben egy emocionális szűrőn át szemléli a világot és a kommunikáció is kap egy adag érzelmi löketet. Ő az, aki a tudatot szimbolizáló Nap energiáit leggyorsabban képes közvetíteni, lévén e planéta kering legközelebb a Naphoz, mindössze 88 nap alatt körberohanja központi csillagunkat. Vállaljuk fel tehát a valódi önmagunkat, mindenféle maszk és köntörfalazás nélkül.

img_8020_1.jpg

A direkt irányba forduló bolygók hatalmas energiát szabadítanak fel, amelyek a szülés, születés energetikájához hasonlatosak. A Merkúr most segít levágni a fájó régi emlékeket, a gyerekkori sérülésektől megszabadulni, de testvéreinkkel való kapcsolatunk rendezésében is segítségünkre siet. Párkapcsolatunkban rendezhetőek a szőnyeg alá söpört viták és helyzetek is. 

Csillagképi értelemben a Merkúr a halandó minőségeket szimbolizáló Castor ikernél vált irányt, azaz a halandó, már nem szolgáló minőségek magunk mögött hagyása is feladatunk most, hogy a halhatatlan minőségeket (amelyeket Pollux jelképez, és hamarosan el is ér oda a Merkúr) integrálhassuk életünkbe.

Mindehhez a Merkúr a Tejút bölcsességét közvetíti, tehát nem lesz nehéz a dolog - ha akarjuk.

hermes-image1.jpg

Az irányváltás az indiai rendszerben az Ardra, Rahu (Felszálló Holdcsomó) által uralt területet érinti, amely hihetetlen mértékben segíti a kommunikációt és feladataink felismerését-teljesítését is. A kínai rendszer szerint a 22. holdház érintett, melynek neve Jing, és kutat jelent. Ez a tudás kútja, remek időszak a tanulásra. Az arab rendszer pedig az 5. holdházat említi, mint a helyet, ahol a Merkúr megfordul, e terület pedig az Al-Haq'ah nevet viseli, amely fehér foltot jelent. Kedvező időszak következik egészségünkkel való foglalkozásra, készítsünk gyógyteát, gyógyuljunk természetes dolgokkal.

Áldás!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5615996704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása