Asztrotitkok

2020.05.23.-24./szombat, vasárnap

Hétvégi előrejelzés!

2020. május 22. - Jurancsik Eszter

Szombaton hajnalban a Hold az Ikrek Zodiákusban jár, de a Bika szeménél, az Aldebaran csillagnál, amely a Tejútra néz - álmunkban kaphatunk jeleket arról, milyen dolgok válhatnak hasznunkra és melyek nem, megláthatjuk azt, amik valójában vagyunk, de vágyaink fizikai formában történő megjelenése is pontosan ez a terület. Az Ikrek jel továbbra is segíti a kommunkációt, a kapcsolódást, a kiegészülést. 

Reggelre égi kísérőnk Nimród (Orion) Bellatrix csillaga fölé érkezik, amely Nimród első válla. Ebben tartja az íjat, amellyel megcélozhatjuk álmainkat, és ezekhez most rengeteg segítség érkezik. Ezenkívül a váll a felVÁLLalást is jelenti.

A Halak-Mars/Bika-Uránusz közötti szextil kimagasló teljesítményre ösztönöz, amelyet kamatoztathatunk úgy a munkában, mint a háztartásbeli teendőkben és a sportban is. A Mars csillagképi értelemben immár a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban fürdőzik, azaz most a legmélyebb őszinteséggel tisztázható, mit is várunk a jövőtől.

703b05d31620bd157ff60d5907a29ae4.jpg

Vasárnap reggelre a Hold eléri a Tejút kapuját, Nimród Betelgeuse csillaga felett járva, amelyből az Égi Vadász kinyújtott karja indul ki. Érzéseink kimutatása könnyebb, a beavató, ahogyan az emelő energiák befogadása is. A szívedbe kódolt érzések most nagy erővel törnek felszínre, szerencsére abszolút pozitív értelemben. A Betelgeuse a gazdagság csillaga, de ez nem az anyaghoz köthető, hanem a lélek útján szerzett tapasztalatokhoz, amelyek birtokában immár felületességtől és félelmektől mentesen tudsz tovább lépni. Felette a Szekeres csillagkép az önlegyőzésben is segít.

A Hold találkozik a Merkúrral és a retrográdban lévő Vénusszal is; mindez gondolatainkat, érzéseinket segíthet egy jövőt átformáló, sorsfordító eseménysorozattá változtatni, amennyiben merjük kimondani belső igazságainkat. Hogyan is léphetnénk az Istenek Útjára tiszta szívvel, ha ez nem történik meg...?

87d105e15ecd8d527e182be6891185fe.jpg

Az Ikrek-Nap és a Vízöntő-Szaturnusz trigonja továbbra is segíti a kitartást és az életképes dolgok jövőbe történő átmentését, valamint stabilizálni mindent, aminek erre van szüksége. Az Ikrek-Merkúr/Halak-Neptunusz kvadrát arra int, ha nagyobb volumenű döntéseket kell meghoznunk, legyünk alaposak. Egyúttal merüljünk el a spirituális irodalomban, hallgassunk zenét, engedjünk művészi ambícióinknak, este pedig egy kellemes, illatos fürdővel zárjuk a napot.

Áldás!

 

Képek: Pinterest.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3615712548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása