Asztrotitkok

Újhold a Bikában - 2020.04.23.

2020. április 22. - Jurancsik Eszter

Április 23-án, 04:25-kor Újhold születik a Bika jegy 3°24'-án, égbolti értelemben a Cet csillagkép fejében, a Kos alatt. Egy újabb ciklus kezdődik, amelynek fő témája a megvalósítás – minden tekintetben. Minden, amire vágytál, amit szeretnél, ott terem a kezedben, ha most kitartó maradsz és nem adod fel a célszalag előtt.

what-you-need-to-know-about-this-new-moon-in-taurus-and-earth-day-april-22-1024x597.jpg

 

Képletedben hová, melyik házba esik a Bika 3. foka? Ott számíthatsz elsősorban terveid, vágyaid megvalósulására, lehetőségekre, amelyek megragadásával ezt végrehajthatod. Ha pl. a 8. ház érintett, átalakulással kapcsolatban, ha a 2. ház, a pénzzel, javakkal, vagy ha pl. a IV. ház, akkor ingatlannal, szülőkkel kapcsolatban tudsz nagy dolgokat manifesztálni. Csak ragadd meg az alkalmakat! 

Mindezt tisztán látni fogod, hiszen a Cet, ahol csillagképi értelemben tartózkodik ekkor a Hold és a Nap, pontosan a belső, megtisztító jellegű folyamatok szimbóluma. A Hold alatt látható az Eridanus folyó egyik kanyarulata, azaz sorsfordító lehetőségeink adódnak, a Nap felett pedig a Kos feje pedig az új dolgok kezdete - csakúgy, mint maga az Újhold.

new-moon-in-taurus.jpg

Délelőtt a Hold elhalad a Sheratan csillag (beta Arietis) alatt, amely a Kos csillagkép feje. E marsi-szaturnuszi csillag a lendület megőrzését támogatja, a kitartást, a dolgok véghez vitelét. 

Az indiai rendszer szerint az Újhold az Ashwini, Leszálló Holdcsomó-jellegű házban látható; e terület erősen kapcsolódik az egészséghez, gyógyuláshoz. Gyógyításra, gyógyulásra irányuló imák, szertartások ideje ez a nap, de a régi képességek, amelyeket elveszettnek hittünk, újraélesztésére is alklamas.

Áldás!

Képek: Pinterest.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5315631484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása