Asztrotitkok

Előrejelzés a 4. hétre - 2024.01.22.-28.

2024. január 22. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_31a4cfdd-2b54-4622-ab79-c86f138ca4be_1.jpg

Miközben a 20-án aktiválódott Nap/Plútó együttállás áthatja az elkövetkező napokat, több égi esemény is a héten következik be.

Kedden a Vénusz belép a földies Bakba. Párkapcsolatokban a komoly szándék még nyilvánvalóbbá válik, egyedül élőknek pedig felbukkanhat partner-jelölt, aki komoly, még ha nem is az a kimondottan romantikus típus. Mindesetre a józan ész legyen most is kéznél. Jegyváltásakor az Alnasl csillaggal áll együtt a Vénusz, amely a Nyilas csillagkép nyílvesszője - egyértelműsítsd, mit szeretnél a szerelemben. Pénzügyekben ez a tranzit elhozza a valós sikerekre való esélyt.

A Jupiter és a Szaturnusz szextilje - amely szintén kedden pontosodik be - egy hosszabb időszakot ölel fel, ugyanis április 2-ig aktív. A Jupiter expanzív és kiterjedő energiát képvisel, a Szaturnusz pedig összehúzó hatású. A szextil fényszög által azonban ez a két ellentétes erő összehangolható. A Szaturnusz segít levonni a múlt tanulságait, elfogadni, hogy a múltba már nem mehetsz vissza. A Bika-Jupiter segít bízni saját képességeinkben, tehetségünkben, ez pedig lehetővé teszi, hogy konkrét lépéseket tegyünk ezek kamatoztatására. Azt is mondhatjuk, hogy a Jupiter elképzeléseit a Szaturnusz segít valóra váltani.

Csütörtökön, 18:52-kor Telihold lesz az Oroszlán 5°14'-én. 

anyconv_com_oig_1.jpg

A Hold Jupiterrel alkotott kvadrátja kedvez a barátokkal töltött időnek, a társasági életnek, a tervezgetésnek, ám fontos, hogy ne rugaszkodjunk el teljesen a földtől, és véleményünket ne erőltessük másokra. Ajánlott vigyázni a nehéz ételekkel, az alkohollal, a gyomor és a máj érzékenyebben reagálhat rájuk. 

A Szaturnusz-kvinkunx felszínre hozhatja a munka és a magánélet közötti egyensúly témáját, illetve rávilágíthat annak hiányára, egyúttal ez a kérdés a választ is magában hordozza, hogy megtaláljuk az arany középutat. Egészségi tekintetben felerősödhetnek a térd-bőr-csont-fogproblémák, amelyek jelzik az önbecsülési, finalizálási, megragadási konfliktusainkat, így ezek feloldhatóvá válnak, ugyanígy a gyomor (valamit megszerezni, bekebelezni) is jelezhet, illetve ha nő vagy, nehezebben indulhat meg a menzeszed/vagy éppen jóval erősebb vérzéssel kezdődik, és kicsit talán rosszabbul viseled, ami a nőiségeddel kapcsolatos konfliktusokra világít rá. 

anyconv_com_oig_2024-01-10t131317_002.jpg

A Hold Plútóval való szembenállása előrevetíti az indulatok kontrollálásának szükségességét. Lehetségesek a hangulatingadozások, akár naponta többször is. Ha egyedül nem megy, keress egy terapeutát, segítőt, aki szakszerű tanácsokkal láthat el. Ha hajlamos vagy a hangulati változásokra, ne hagyd, hogy ezek az érzések átvegyék feletted a hatalmat.

Az égbolton a Telihold a Rák csillagképben jár ekkor - a befogadás, a táplálás/életben tartás, valamint az elengedés szépségét megmutatva.

Pénteken a Nap/Jupiter kvadrát lelkesedést, optimizmust biztosít, de legyünk körültekintőek, a Merkúr/Mars együttállás ajándéka a gyors reagálás és az energiaszint növekedése. Szombaton a Vénusz és a Szaturnusz szextilje a párkapcsolatok és a pénzügyek harmonizálását egyaránt segíti. Vasárnap a Merkúr/Uránusz trigon hatalmas szellemi energiát bocsát rendelkezésre, a Vénusz/Jupiter trigon megint csak segít a szerelmi, házassági ügyekben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr9818308669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása