Asztrotitkok

Előrejelzés a 40. hétre - 2023.10.02.-08.

2023. október 01. - Jurancsik Eszter

couple_watching_0.png

Változatos hét előtt állunk, ami a hatásokat illeti. Néha úgy érezhetjük, hogy satuba szorítottak minket, néha pedig szárnyalunk.

MERKÚR/NEPTUNUSZ SZEMBENÁLLÁS (OKTÓBER 2. - OKTÓBER 6.)

Felütheti fejét a zavartság, megnő a félreértések lehetősége, de jobb, ha szerződést ezekben a napokban nem írunk alá és elhalasztjuk a nagyobb projekteket a tranzit utánra. Tartsuk nyitva a szemünket, hogy elkerüljük a megtévesztést, de mi is figyeljünk arra, hogy még véletlenül se tegyük ugyanezt. Ajánlott viszont ezt az energiát a művészetekbe, olvasásba, aktív pihenésre fordítani. Ne vállaljuk túl magunkat, csak annyit dolgozzunk, amennyit feltétlenül szükséges.

MERKÚR/PLÚTÓ TRIGON (OKTÓBER 3. - OKTÓBER 7.)

Ez az aspektus segít abban, hogy a zűrzavar közepette fókuszáltak tudjunk maradni, valamint segítők érkezhetnek a gyakorlatiasságot igénylő dolgokban. Ha tanulsz vagy vizsgád van ezen a héten, a segítséget is megkapod. Alkalmas napok ezek még a pszichológiára, az önelemzésre, a lélek mélységeiben való elmerülésre. A megérzések kiélesednek, sokaknál már-már profetikus meglátások jelentkezhetnek.

MARS/PLÚTÓ KVADRÁT (OKTÓBER 8. - OKTÓBER 17.)

Kerülendő a fölényeskedés, a hatalmi harcok, valamint a felettesekkel és a befolyásos emberekkel való konfrontáció. Minden Mars/Plútó kapcsolódás rengeteg erőt bocsát rendelkezésünkre, úgy fizikai, mint mentális értelemben. Használjuk ezt az energiát fizikai aktivitásra, sportra, szexre vagy nagytakarításra, de ne is hajtsuk túl magunkat, a kimerültség könnyen jöhet, ha nem vigyázunk. Tartalékoljunk is némi erőt. A Mars a mennyiségi, a Plútó a minőségi változás - ha erőfitogtatás nélkül küzdünk, ezt el is érjük. Az erő tisztességes úton történő felhasználása segít kivédeni azt, hogy mások támadási felületet találjanak rajtunk. 

letoltes_12.jpeg

VÉNUSZ/SZATURNUSZ SZEMBENÁLLÁS (OKTÓBER 9. - OKTÓBER 18.)

Saját rossz érzéseinket nem ajánlatos a párunkra kivetíteni, ha mégis megtesszük, ebből viták születhetnek. Különösen érvényes ez, ha a pénzről, anyagi dolgokról van szó. Ha a feszültséget érzékeled magadon, inkább hasznos dolgokba fektesd. Pénzügyekben előnyös az óvatosság, vigyázz értékeidre, bankkártyádra. Ha depresszió vagy más mentális betegség kínoz, most éred el a mélypontot - de innen már csak felfelé vezet az út, kitartás. 

A HOLD MOZGÁSA

Hétfőn a Hold a Bikában halad, erőt adva a kitartást igénylő feladatokhoz, tompítva egy kicsit a Merkúr és a Plútó szembenállását. Kulcsszavak: kitartás, stabilitás. Érzékeny testrészek: nyak, torok, tarkó, gége, hangszálak. 

Kedden 03:19 és 07:03 között üresjárat következik, ekkor égi szomszédunk az Ikrekbe lép, friss szellemi energiákat hozva. Kulcsszavak: kapcsolódás, tanulás, információk. Érzékeny testrészek: vállak, karok, tüdő, funkcionálisan a légzés, a mozgás, a reflexek. 

Csütörtökön 08:34-kor kezd üresjáratot a Hold, amely 14:31-kor ér véget az égitest Rákba lépésekor, előtérbe helyezve az érzéseket. Kulcsszavak: érzékenység, család. Érzékeny testrészek: gyomor, mellhártya, az emésztőrendszer felső traktusa, nőknél a mellek, a méh és a menstruációs ciklus, funkcionálisan a tápanyagfelvétel. 

MERKÚR A MÉRLEGBEN

libra_horoscope_1_1.png

Október 5-én, azaz csütörtökön, 02:08-kor lép a Merkúr a Mérleg jegybe. Ez a bolygóállás megmutatja, milyen konfliktusok vannak a kapcsolataidban, milyen dolgok adják azok alapját, de nemcsak a szerelemre vonatkozik ez, hanem úgy általában az egész világgal való kapcsolatodra. A Merkúr a kommunikáció planétájaként megadja a lehetőséget ezeknek a konfliktusoknak a rendezésére és arra, hogy levonjuk a tanulságot az eddigi történésekből. Az égbolton a bolygó ekkor a Szűz csillagképben látható - segít abban, hogy a részletek megismerésén keresztül a teljes egészről is képet kapjunk. Az indiai asztrológia szerint a Merkúr jegyváltása az Uttara Phalguni nevű holdházat érinti, amely terület az apától hozott hitrendszerekre világít rá. Milyen témákban, kérdésekben gondolkodsz úgy, mint édesapád? És ez merre visz téged, merre vitt a múltban? Kapcsolataidat a racionális gondolkodásra támaszkodva tudod rendezni. 

Képek: saját/AI

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8918225665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása