Asztrotitkok

Fényszögek és Vénusz a Mérlegben - 2022.09.29.-30.

2022. szeptember 28. - Jurancsik Eszter

Merkúr/Neptunusz szembenállással indít a csütörtök, így ajánlott vigyázni arra, amit mondunk vagy írunk, kerülni azokat a szituációkat, amelyek félreértést szülhetnek. E fényszög hatása egészen október 11-ig tart, ha lehet, ebben az időintervallumban lehetőleg ne írjunk alá szerződést, ha mégis muszáj, alaposan olvassuk el, és csak olyan információkat közöljünk másokkal, amelyek valóságtartalmáról meggyőződtünk. Kedvező időszak azonban a kreatív dolgok művelésére.

Szintén csütörtökön lép a Vénusz egyik uralt jegyébe, a Mérlegbe. Míg másik jegyénél, a Bikánál az érzéki örömök kerültek előtérbe, addig a Mérlegnél a kapcsolat szellemisége, a harmónia megteremtése.

silhouette-of-couple.jpg

A Mérleg-Vénusz segít rendezni a vitákat, definiálni a közös célokat és kedvez a minőségi időtöltésnek is. Mivel az égbolton ekkor a Szűz csillagkép fejénél tartózkodik, a kapcsolatok tisztázása ismét napirendre kerül. Tisztáznunk kell, mit várunk a másiktól, pontosabban a kapcsolattól. Megerősödhetnek, de véget is érhetnek kapcsolatok, ha utóbbira kerül sor, most dráma nélkül mehet végbe. A megerősödött kapcsolatok pedig szintet lépnek. Ha most ismerkedsz, könnyedén alakulhatnak a dolgok, de fél lábbal mindig maradj a földön.

A Hold 29-én a Skorpióban halad, teret adva az elmélyülésnek, a titkok keresésének és a lelki transzformációnak. Érzékeny testrészek: orr, nemi szervek, vastag-és végbél, húgyutak. Reggel az Uránusz-szembenállás hatására némi feszültség jelentkezhet, amit a Szaturnusz-kvadrát megspékel egy kis melankolikus hangulattal. Este a Neptunusz-trigon könnyebbséget hoz a léleknek, később pedig a Merkúr-szextil filozofikus irányt adhat. Késő este, 23:19-kor a Plútó-szextil átalakulással kapcsolatos álmokat hozhat, egyben ekkor kezdi meg üresjáratát a Hold, amely 30-án, 06:04-kor ér véget égi kísérőnk Nyilasba lépésével. A Nyilas-Hold ideje alatt előkerülnek a filozofikus, vallási témák, a távlati tervek. Érzékeny testrészek: máj, csípő, combok, funkcionálisan a szervezet szénhidrát-anyagcseréje és a bevitt élelmiszerek áthasonítása. Reggel a Vénusz-szextil kellemesen indítja a napot, a déli órák Jupiter-trigonja pedig bőségteremtésre irányuló meditációknak kedveznek, egyúttal szerencsés fordulatokat hozva. Este egy Nap-szextil zárja a napot, nyugodt atmoszférát teremtve.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr9217942498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása