Asztrotitkok

Nap/Uránusz trigon - 2022.09.11.-17.

2022. szeptember 11. - Jurancsik Eszter

11-én pontosodott be a Nap és az Uránusz trigonja.

Ez az aspektus felerősíti a kalandvágyóbb, kíváncsibb oldalunkat, könnyebben nyitunk az új utak és a nem hétköznapi megoldások felé. Ez most főként az anyagi jellegű dolgokat érinti, a két föld jegy - Bika és Szűz - kapcsolódásának köszönhetően, ám ez nem feltétlenül csak a pénzre értendő.

Egyúttal szívesebben mutatjuk meg a személyiségünk extravagánsabb, már-már különcebb oldalát. Kedvet kaphatunk egy új hajviselet vagy ruhadarab kipróbálásához, de a szavak is könnyebben jönnek, a történéseket pedig most láthatjuk igazán egy másik nézőpontból, egy magasabb tudatszintről, hiszen az Uránusz jelképezi a magasabb szellemi szintet, a Nap pedig a tudatos ént. Ez persze a kreativitásra is hatással van, olyan ötleteink születhetnek a tranzit ideje (szeptember 17.) alatt, amelyek eddig fel sem merültek bennünk, és ezeket most meg is akarjuk valósítani. A fényszög földies érintettségének köszönhetően pedig ez is sikeresen mehet végbe. 

sun_trine_uranus.jpg

Mindez persze azt eredményezi, hogy ki szeretnénk szakadni a rutinból, a hétköznapi dolgokat is újszerűen kívánjuk megoldani. Bátran kísérletezzünk, persze ez ne menjen a kötelezettségek rovására.

A legjobb időszak arra, hogy valamely témában kilépjünk a komfortzónánkból, és új dolgokat próbáljunk ki, ez lehet például valamilyen művészi törekvés vagy bármi, amit eddig nem tettél meg, mert vagy nem merted, vagy attól féltél, mit szólnak ehhez mások. Remek alkalom új barátok szerzésére, ismerkedésre, de az olyan magasabb szellemi tanulmányokban való elmerülésre is, mint például az asztrológia.

A Hold 11-én a Kosban jár, felerősítve a tettvágyat. Érzékeny testrészek: fej, arc, agy, érzékszervek, izmok, epe. Este együtt áll a Jupiterrel, amely bőségteremtő rituálékra alkalmas, de ötleteket is adhat. Este a Merkúr-szembenállás hatására nehezebben fejezhetjük ki érzéseinket. Tipp: hallgass a szívedre, de az eszedre is. 

12-én reggel a Hold/Mars szextil lendületet ad a napnak, este a Szaturnusz-szextil pedig kitartást biztosít.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr4517928817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása