Asztrotitkok

Telihold a Vízöntőben - 2022.08.12.

2022. augusztus 11. - Jurancsik Eszter

Pénteken, magyar idő szerint 03:36-kor lesz Telihold a Vízöntő 19. fokán. Ismét eljött a lezárás és az elengedés ideje, ám nem ülünk tétlenül a Teliholdat követő időszakban, az Újhold idejéig.

A TELIHOLD FÉNYSZÖGEI

A Hold együtt áll a Szaturnusszal és kvadrátban az Uránusszal. Nem egyszerű kapcsolódások, igaz? Márpedig mindkét fényszög rugalmasságot kíván...

a1.jpg

A Hold/Szaturnusz együttállás magával hozhatja a komplexusokat, a búskomorságot, a depresszióra való hajlam is erősödhet. Ugyanakkor sokunk pont a fájdalomból merít erőt, egyfajta katalizátorként működik az életünkben. 

Márpedig én akkor is megcsinálom!

A Hold és az Uránusz kvadrátja felfokozza az érzelmi reakciókat, az arra hajlamosaknál (vagy az erős Rák-befolyással rendelkező szülötteknél) hangulatingadozásra hajlamosíthat. 

Azonban a türelem -bár már sokan unjuk- mindig elhozza a megoldást.

Ha már nagyon azt érzed, hogy végleg tele a hócipőd a várakozással és azzal, hogy bármennyire nyomulnál előre, nem tudsz, állj meg egy percre. Vegyél egy nagy levegőt, majd tedd fel magadnak a kérdést: mennyi küzdelmet, várakozást ér meg nekem ez a dolog?

Ha azt válaszolod, hogy összeszorított fogakkal, vért izzadva is hajlandó vagy tovább harcolni, akkor nem is kell túlragozni a dolgot.

Ellenben ha azt feleled, hogy kész, lejárt az idő, "time is up", akkor vizsgáld felül a célt. Valóban a szíved akarja, vagy nem? Ha csak azért akarod, hogy elmondhasd: "nekem is van ilyen", akkor jobb, ha irányt váltasz. A Szaturnusz csak az időtálló dolgokat érzi magáénak és viszi tovább, és egy olyan dolog, amit nem a szívedből szeretnél, biztosan nem lesz hű társad. Tehát ez esetben gondold újra a célt - és szinte biztos, hogy a szíved mélyén megtalálod a valódit...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6417905857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása