Asztrotitkok

Újhold az Ikrekben - 2022.05.30.

2022. május 28. - Jurancsik Eszter

Magyar idő szerint 2022. május 30-án, 13:30-kor áll együtt az Ikrek jegy 9. fokán a Nap és a Hold - azaz Újholdunk lesz. Egy újabb Hold-ciklus kezdete, újabb lehetőségekkel. 

total-solar-elipse-diamondring.jpg

Ugyan az együttállást nem éri más, releváns fényszög, hatása mégis igen komoly lesz, ugyanis az Aldebaran csillaggal, a Bika csillagkép alfa csillagával áll együtt a két égitest. Ez a csillag nem más, mint a Bika szeme, Mars-természete van, és olyan fogalmak társíthatók hozzá, mint a becsület, a szókimondás, népszerűség, bátorság, hatalom. Tehát a sikerre meglesz a lehetőség, azonban a fejbe szállt dicsőség megbosszulja magát és marsikus betegségek (gyulladások, sérülések) lehetnek a következmények. Tehát erre figyelni kell. 

Az Ikrek jel érintettsége előtérbe tolja a kommunikáció fontosságát, amely most tiszta terepet kap, és rendezhető minden félreértés, minden elakadt ügy végigvihető, annak ellenére, hogy a Merkúr még retrográd - ám nemsokára direktbe fordul. Egyébként az Ikrek-Újhold segíti a retrográd Merkúr miatt megakadt dolgokat is. A testvéreinkkel, közvetlen környezetünkkel, közeli rokonainkkal és szomszédainkkal való kapcsolataink is előtérbe kerülhetnek. Remek alkalom tanulmányokba kezdeni, ha vizsgára készülsz, a felkészülés könnyebben megy, ha papírokkal kapcsolatban kell ügyintézned, most jelentős könnyítést élvezhetsz. 

radix_1_95.jpeg

Így hat a jegyekre az Újhold (ne csak a Nap-jegyed, hanem az Aszcendensed és a Hold-jegyed is olvasd el!):

Kos: Főként a kommunikációdban érkezik meg a tiszta terep, de sikeres vizsgát is tehetsz most, ha még tanulsz. Papírmunkák is jöhetnek.

Bika: Megérkeznek az újabb és újabb lehetőségek a pénzszerzésre, az anyagiak rendezésére. Lehetséges, hogy egy régebbi befektetés most térül meg. 

Ikrek: Egész lényed új erőre kap. Élvezd az Újhold áldásait! Bármibe kezdesz, siker koronázza.

Rák: Az Újhold élesebbé teszi megérzéseidet, jelentőségteljes álmokkal találkozhatsz. Ha az elmúlt hetek feszültsége kifárasztott, vonulj vissza a kis páncélod alá és töltekezz!

Oroszlán: Vágyaid valóra váltásához nyugodt szívvel kezdhetsz hozzá. Szerencséd van, ugyanis segítőket is kapsz mindehhez. Baráti kapcsolatodban változások várhatók.

Szűz: Ha most tervezel új projektet, bátran vágj bele, ha munkahelyváltáson töröd a fejed, szintén sikerrel járhat. Ha van munkahelyed, új feladatokat bíznak Rád, amelyek végzése örömmel tölt el. 

Mérleg: Rendszerezd távlati terveidet, esetleg külfölddel kapcsolatos ambícióidat. Utóbbi dolgokkal kapcsolatos ügyintézéshez most kedvező időszak érkezik. Priorizáld a dolgaidat!

Skorpió: Gondold át alaposan, mennyit adsz és mennyit kapsz. Ha úgy érzed, hogy kihasználnak vagy nem kapod meg azt, ami megillet Téged, nyugodan beszélj az érintettekkel. Sokminden változik, és ez alól a lelked sem kivétel.

Nyilas: Ha vitás helyzetek vannak jelen kapcsolatodban, házasságodban, az őszinte és nyílt kommunikáció fogja megoldani a problémát. Köntörfalazás nélkül beszélj pároddal, ne hallgass el semmit. Üzleti ügyeid kedvezően alakulnak.

Bak: Kimerültnek és betegnek érezheted Magad, ha teheted, pihenj. Sétálj sokat a Természetben. Ne vállald túl Magad, akármilyen szorgalmas természet vagy.

Vízöntő: Kellemes napok köszöntenek Rád, barátokkal és flörttel. Próbáld meg a felmerülő problémákat nem világméretű katasztrófaként, hanem játékossággal kezelni. Ne stresszelj, belebetegedhet a lelked.

Halak: Mindig mély lelki életet élsz, és ez most még inkább elmélyül. Rengeteg olyan tulajdonságot fedezhetsz fel Magadban, amit eddig nem. Szüleiddel, idős rokonaiddal is elintéznivaló várhat Rád. Csinosítsd ottnonod, egy új függöny, néhány díszpárna vagy szobanövények - képesek feldobni az egész lakást. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr617842607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása