Asztrotitkok

Fényszögek és Merkúr a Vízöntőben - 2022.01.02.-2022.01.04.

2022. január 02. - Jurancsik Eszter

2-án reggel a Merkúr a Vízöntőbe lépett. Szikrázó ötletek, bravúros megoldások és a kommunikáció letisztulása - ezeket várhatjuk főleg. Képessé válunk a tiszta és objektív gondolkodásra, valamint egy magasabb szintről szemlélni életünk történéseit, egyúttal zseniális megoldásokat találni a problémáinkra. 

970714.jpg

A bolygó egészen március 10-ig tartózkodik ebben a jelben, ugyanis január 14-ével retrográddá válik - de erről majd később. 

Személyes szinten a Merkúr az Ikrek és a Szűz jegyekben kezdődő horoszkópházaid eseményeivel színezi a Vízöntő-házadat. 

Ha nem tudod, hogy horoszkópházaid mely jegyekben kezdődnek, töltsd le a Regiomontanus ingyenes asztrológiai programot!

Mindeközben lesz egy Vénusz/Neptunusz szextil. Inspiráltabbá válhatunk, ami a művészeteket illeti, és talán inkább a pihe-puha ágyban pihennénk, minthogy aktív társasági életet éljünk. És ez teljesen rendben van! 

A kapcsolatokban, házasságokban ez a harmonikus együttélés fényszöge, a közös elképzeléseké, a gyengédségé, az érzelmek elmélyüléséé. 

A Hold 3-án még a Bakban jár. Kissé visszafogottabbá válunk, érintett testrészek: bőr, csontok, fogak, térd. Délelőtt a Neptunusszal alkotott szextil fokozza a művész-hajlamot, majd a Vénusszal való együttállás a bensőségességet a kapcsolatokban. Délután a Plútóval is együtt áll égi szomszédunk, amely hatalmas lelki erőt és regenerációs készséget biztosít. Remek alkalom a gyógyító meditációkra. 17:20-kor üresjáratba kezd, amely 23:43-kor ér véget, ekkor lép a Vízöntőbe, amely a baráti kapcsolatokat, a jövőbe tekintést tolja előtérbe. Érintett testrészek: lábszár, boka, idegek. 4-én este egy Uránusz-kvadrát (vitára való hajlam erősödhet) és egy Szaturnusz-együttállás (komoly tervekkel való foglalkozás) várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr7916801372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása