Asztrotitkok

Vénusz a Nyilasban - 2021.10.07.-2021.11.05.

2021. október 07. - Jurancsik Eszter

A mai nappal a Vénusz a Skorpióból átlépett a Nyilas jegyébe. A párkapcsolatban, házasságban élők terveket szőhetnek társukkal, egyedül élőknek ismételten remek alkalom az ismerkedésre. Nagyon jó, ha ebben az időszakban minél több időt töltünk a négy falon kívül, járjunk bulikba, rendezvényekre - ki tudja, hol botlunk abba, aki megdobogtatja szívünket? 

venus-in-sagittarius-woman.jpg

A Nyilas-Vénusz a jupiteri befolyás végtelenül idealista. Fontos, hogy realizáld elképzelésed a szerelemről, ugyanakkor ne támassz túl nagy elvárásokat, mert ez esetben könnyen csalódás érhet. 

Személyes szinten a Bika és a Mérleg jegyekben kezdődő házad témáival színezi a Nyilas-házadat.

Az indiai rendszer szerint a Vénusz jegyváltása Anurádha, szaturnuszi jellegű holdházat érinti, amely felerősíti a valakihez tartozni akarás érzését, az odaadást.

A Hold október 7-én 16:22-ig van üresjáratban, ekkor belép a Skorpióba, a következő üresjárat pedig október 9-én lesz, 08:05 és 17:24 között. Érzékeny szervek a Skorpió-Hold idején: orr, húgyutak, nemi szervek, végbél. Kerüljük a nehezen emészthető, emésztést és salakürítést akadályozó ételeket, ellenben igyunk elegendő folyadékot - a húgyutak tisztulását elősegítendő, vagy húgyúti problémád van, rendkívül hasznos a tőzegáfonya és a medveszőlőlevél-tea fogyasztása.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr2316713968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása