Asztrotitkok

Telihold a Nyilasban - 2021.05.26.

2021. május 25. - Jurancsik Eszter

Május 26-án, 13:13-kor egzakt a Telihold, a Nyilas jel 5°25'-én. A Nap bevilágítja a lelkünket, annak minden zugát. Két ellentétes energia, tűz és víz, amelyet a két égitest képvisel. És két ellentétes jel, az Ikrek és a Nyilas. 

Kiderülnek érdekes dolgok a Nyilas-jellegű témákban emberekről, dolgokról - politikusok, egyházi vezetők, jogi személyek (gondoljunk itt pl. jó pár celeb híres ügyvédjére, aki bűnűgyi felügyelet alá került). Aztán ott van a távoli országok közötti ellentét, az Izrael-Palesztina konfliktus, amely most egyébként elcsitult, tűzszünet van.

Másodsorban: minden egyes ilyen Nyilas, illetve 9. házas téma kapcsán a legtisztább őszinteséget kell gyakorolnunk. Az igazság mindig utat tör magának. Miért kellene kikozmetikázni dolgokat, alakítgatni egy kicsit itt-ott, mint egy ruhát, vagy variálni hangzásokkal, mint egy dal remixelésekor? A Nyilas ura, a bölcs Jupiter nem hazudik, nem ver át, és elhalmoz ajándékokkal. Hasonlóképpen a Szaturnusz is, ám ott már meg kell küzdeni az ajándékokért. A Jupiter ajándéka tálcán érkezik, ám ha nem becsülöd meg őket, elveszíted a kincseket. Ezért bármilyen ajándék, segítség érkezik számodra, véletlenül se élj vissza velük. Ha ezeket jól használod és nem sérül mások érdeke, akkor később ez megsokszorozódik. 

radix_1_55.jpeg

A Nyilas-Telihold és az azt követő napok remek alkalmat biztosítanak a feszültség levezetésére. Most, hogy az 5 millió beoltott elérésével enyhítések jöttek, kimozdulhatsz a házból  maszk nélkül is, menj sportolni a szabadba, futni, túrázni vagy csak sétálni. Új dolgokat lehet kipróbálni, kitörni az eddigi bezártsából. Kezdj tanulni egy új nyelvet, iratkozz be egy online kurzusra, készíts el egy egzotikus ételt vagy bérelj ki egy faházat, akár egyedül, akár a partnereddel vagy a családoddal. 

Mit lehet még tudni erről a Nyilas-Teliholdról? Nézzük csak: a Nyilas uralkodó bolygója, a Jupiter ott áll a Halakban. A Halak e planéta másik uralt jegye a Nyilas mellett, így a Nyilas-jellegű dolgok turbó üzemmódba kapcsolnak: lehet ez felsőfokú iskola, tanfolyam, vizsga, spirituális szemlélése a dolgoknak.

Ezt az energiát, ahogy feljebb kifejtettem, rengeteg mindenbe lehet invesztálni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8416571672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása