Asztrotitkok

Fényszögek és Ikrek-Nap - 2021.05.17.-2021.05.20.

2021. május 17. - Jurancsik Eszter

Tegnap pontosodott be a Bika-Nap/Bak-Plútó trigonja, amely 24-ig aktív. Belső munkára és önmegismerésre ösztönző fényszög, e két dolog pedig mély és intenzív élményekhez vezet, valamint erősödik a fizikai regenerációs készség, a tettvágy, valamint az átalakulás, transzformáció utáni vágy. Az erő és lehetőségi is adott ehhez. Karrier és előrejutás területén ugyanezek a hatások érvényes. Most érdemes munkahelyet váltani, új lehetőségek után nézni. Különösen a föld-érdekeltségű (Bika, Szűz, Bak) szülöttek érezhetik meg ezt, tehát akinkél a Nap, az Aszcendens vagy a Hold e jelekben áll.

Május 19-ével a Vénusz és a Szaturnusz is trigont alkot. A kapcsolatokban, házasságokban stabil napok következnek, akik egyedül vannak, komoly ismertségeket köthetnek. Pénzügyekre nézve is kimondottan előnyös napok ezek. Szintén a föld-típusú emberek érzik leginkább.

20-án Nap/Jupiter kvadrát következik. Ez az aspektus olyan, mint egy kétélű kard. Egyfelől magabiztosságot, optimizmust ad, másfelől viszont elveink, véleményünk másokra erőltetése egyáltalán nem járható út. Fontos, hogy ne vállaljuk túl magunkat, csak annyit, amennyit biztosan teljesíteni tudunk. Érvényes ez különösen a levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő Nap, Aszcendens vagy Hold) és víz-jellegű (Rák, Skorpió, Halak Nap, Aszcendens vagy Hold) emberekre.

Szintén e napon vált jegyet a Nap: a Bikából az Ikrekbe lép. Fontosabbá válik a kommunikáció, a tanulás, a közvetlen környezetünkben élő emberek, testvérek is. Személyes szinten energiát visz az Ikrek jegyben kezdődő horoszkópházadba (még közrezárt jegy esetén is). A Nap jelenléte az Ikrek-házban felismeréseket hozhat, illetve valamit tanulhatunk azon a területen. Boldog születésnapot minden kedves Ikrek-Nappal rendelkező Olvasómnak! 

radix_1_53.jpeg

2021.05.20., 22:01 - a Nap az Ikrekbe lép

Merkúr/Neptunusz-kvadrát várható 21-én. Rövid távú fényszög, de érdemes odafigyelni csapongó gondolatainkat és megzabolázni őket. Munkánkban legyünk körültekintőek, olvassunk, nézzünk filmeket, kerüljük az alkoholt és a tudatmódosító szereket. Főként a víz és levegő-jellegű emberek érezhetik ezt a hatást is.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3816563578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása