Asztrotitkok

Lassan járj, tovább érsz! - Retrográd Mars/2020.09.10.-2020.11.14.

2020. szeptember 09. - Jurancsik Eszter

A holnapi napon, szeptember 10-én kezd retrográd mozgásba a Kos-Mars a jel 28. fokán, és egészen a 15. fokig vándorol vissza, majd november 14-ével újra előre indul.

A hátráló mozgás a Világtengelyekkel megegyező irányban történő mozgás, visszatérő minőségekkel-személyekkel, de korszakalkotó lehetőségeket és ismétlést is jelent. Hiszen az ismétlés által válik biztossá a TUDÁS. A Mars, a fizikai erő, az akarat, a tűz világosságot teremtő erejét képviselő princípiuma az égbolton a Cet fejénél, a Halak fonákjánál vált irányt.

Amikor az égitest belépett saját jegyébe, igencsak felfokozta a tettvágyat, és tapasztalhattunk előrelépést életünk egyes területein a Halak-Mars bágyadtságát felváltotta a dinamika. Persze, mindenki szeretne mihamarabb a célba érni. És persze ér közben hibázni is, hiszen azokból is tanul az ember. De! Ha nem akarjuk, hogy kedvünket szegjék a kezdeti kudarcok, lassítsunk egy kicsit. Senki nem akar a vesztébe rohanni. Így is haladhatunk előre, csak éppen nem forgácsolódik szét az energiánk. Lesz időnk átgondolni esetleges változtatásokat, levonni a tanulságot a közelmúltban történtekből. Ha kapkodsz, többet hibázol, ami letörheti a lelkesedést. Túl magas fordulatszámon pörögve pedig kimerülsz és ágynak esel - mivel a Marsról beszélünk, leginkább gyulladásos elváltozások formájában jelezheti szervezeted, hogy ideje a gázpedál mellett a féket is használni. Nem, nem kell megállni, csak egy kicsit megzabolázni az energiákat, ennyi. 

radix_1_4.jpeg

Főleg két életterületedet kell megfigyelned, azaz azt a horoszkópházadat, ahová a Kos jel 28. foka esik, és ahol a Marsod áll. Itt kapsz lehetőségeket arra, mielőtt végső döntést hozol és teljes gázzal folytatod az utat, hogy újragondolj mindent. November 14-e után már nyugodtan nyomhatod izomból a gázpedált, senki nem fog az utadba állni. Július 25-e után már érezhetted, hogy az adott területen valami történni fog, nyughatatlanság, izgatottság lehetett úrrá rajtad, ez az úgynevezett "árnyék-időszak" ("előárnyék"), amely előkészíti a bolygó irányváltását és fellibbenti a fátylat azon dolgokról, amelyek a retrográdság alatt fókuszba kerülnek. Ez megmutatta Neked, mely témákkal kell foglalkoznod bővebben. Ha pl. a Kos 28. foka a IV. házadba esik, családi dolgok, szülők, a VII. ház esetén párkapcsolat, házasság, külvilág és így tovább. Ugyanez az érzés jelentkezhetett azon házad témáiban is, amelyben a Marsod áll. A komolyabb eredmények pedig 2020. november 14-e után jelentkeznek majd, és 2021. január 2-a után, amikor véget ér az "utóárnyék" időszaka is, végleg kikristályosodik minden, megadva a lehetőséget arra, hogy olyanná formáld életed, amilyenre szeretnéd. 

A Mars az égbolton a Cetnél haladva folyamatosan biztosítja a belső tisztulást, a Halak csillagkép pedig a múlt tanulságait levonni és törekedni a magasab szintű tudás felé. 

Az indiai rendszerben az irányváltás az Ashwini, Ketu ( ~ Emelkedő/Északi Holdcsomópont/Sárkányfej) típusú holdházban történik meg, amely kapcsolatban áll az akaraterővel, a gyógyulással - ha ügyelsz a fentiekre, plusz ajándékként még gyógyító erőd is megsokszorozódik, búcsút inthetsz főleg gyulladásos betegségeidnek, hiszen befelé figyelve (Cet csillagkép) megtalálod annak elnyomott, lelki okait is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr4016195292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása