Asztrotitkok

Vénusz/Neptunusz - és Merkúr/Jupiter-trigon - 2020.08.28.

2020. augusztus 27. - Jurancsik Eszter

VÉNUSZ/NEPTUNUSZ-TRIGON

Egzakttá vált a Rák-Vénusz és a Halak-Neptunusz trigonja. Az előző posztban tagalt Vénusz/Jupiter-szembenállásnál olvasható döntéshelyzeteket, kiegyensúlyozást jelentősen megkönnyíti ez a fényszög, hiszen a Neptunusz a Vénusz magasabb oktávjaként segít egy emelkedettebb lelkiállapotból szemlélni a helyzeteket párkapcsolati tekintetben. Ugyanakkor nemcsak erre a területre van hatással. Művészi énünk felébresztésére, szerelmi harmóniát megcélzó szertartások, érzelmi megtisztulásra irányuló meditációk végzésére is kiválóan alkalmas az elkövetkező néhány nap - az aspektus szeptember 2-ig aktív. Az égbolton a Vénusz még mindig a halhatatlanságot szimbolizáló iker, Pollux ölében látható, azaz, amit most létrehozunk, az örökre szól.

radix_1_2.jpeg

MERKÚR/JUPITER-TRIGON

A Szűz-Merkúr és a Bak-Jupiter között születő trigon segít a tanulásban, a gondolatok rendszerezésében és nagytakarításában is, amelyhez a Jupiter plusz löketet ad. A Szűz jel által képviselt rendszerezett gondolkodás, a tervezés végre a gyakorlatban is megvalósul, az eredmények pedig fizikai formát öltenek. Ha úgy érzed, túlgondolsz-túlagyalsz dolgokat, remek megoldás lehet erre a naplóvezetés, a blogírás. Így kiírod magadból a feszültséget, az egyik legjobb terápia túlpörgetett elmére. Ha zenével vagy más művészettel foglalkozol, vagy csak affinitást érzel ezek felé, dalszövegírással, versek költésével is megpróbálkozhatsz. A Merkúr az Oroszlán csillagkép alatt ragyog égbolti értelemben, a Zosma csillag alatt, amely a teremtő, létrehozó, kreatív energiákat képviseli.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr1416179470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása