Asztrotitkok

2020.06.06.-07./szombat, vasárnap

Hétvégi előrejelzés!

2020. június 05. - Jurancsik Eszter

Szombaton hajnalban a Nyilas-Telihold hoz érdekes álmokat, amelyek jelenlegi tudásunkkal és a böcsesség felé vezető úttal állnak kapcsolatban.

Mind az Ikrek-Naphoz, mind a Nyilas-Holdhoz kapcsolódik a Halakban járó Mars-Neptunusz együttállás. Ez utóbbi fényszög hatalmas mágikus erőket birtokol, főként ahhoz, hogya lépjünk túl önmagunkon. Kvadráttal kapcsolódva a Naphoz arra int, hogy ne forgácsoljuk szét az energiáinkat, míg a Hold-Mars kvadrát üzenete: kerüljük a felesleges drámázást és legyünk óvatosak az alkohollal. 

A Nap-Neptunusz kvadrát értelmében végig kell gondolnunk: valóban arra haladunk, amerre szeretnénk, vagy csak eljátszunk egy társadalmilag elvárt szerepet? A Hold-Neptunusz kvadrát üzenete pedig, hogy esetlegesen összekuszálódott érzelemvilágunkat ne alkohollal, drogokkal, kényszerevéssel stb. próbáljuk feloldani, hanem bátran kérjünk segítséget, ha egyedül nem megy. 

A Hold korán reggel lép fel a Tejútra, érintve az Antares csillagot, amely a Skorpió csillagkép szíve, a mindent átható és életadó szeretet csillaga. Erőteljesen érezhető lesz ez az energia a délelőtt folyamán. A szeretettel elengedésre is emlékeztethet minket, ahogyan égi kísérőnk végighalad a Skorpió felett.

8-creativity_spirtuality-journey.jpg

Kora délután éri el a csillagkép Shaula csillagát, amely csillag a Skorpió fullánkja; az igazi skorpiók innen lövellik ki mérgüket, mi is vezessük le a feszültséget - például sporttal vagy fizikai munkával. 

Vasárnap hajnalban a Hold még mindig a Tejúton halad, együtt áll a Nyilas csillagkép El Nasl csillagával, amely a Nyilas nyilának hegye. Innen célozzuk meg álmainkat, magát az Univerzumot. A Nyilas nyilával a galaxis kötéppontjába céloz, ahol maga Isten lakozik! Álmaink is ezzel kapcsolatosan hordozhatnak üzeneteket, tanácsokat kaphatunk Fentről.

102447522_2542562549392208_5070005710910128128_n.jpg

Ekkor zodiakálisan a Hold a Bak jegyében jár. Továbbra is céljaink foglalkoztatnak minket, elénk kerülnek olyan dolgok, amelyek felelősségtudatot igényelnek, kitartást igénylő feladatok végzéséhez tökéletes a vasárnap. Délelőtt ereszkedik alá a Tejútról, hozva a beavató, emelő energiákat, felette pedig a Pajzs ragyog - az Isteni Védelem szimbóluma. 

Az esti Hold-Merkúr szembenállás pedig azt mutatja: csak akkor mondjunk ki bármit is, ha azt úgy is érezzük. Ellenkező esetben hallgatni arany.

Áldás!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr1715742888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása