Asztrotitkok

Tudással a célok felé: Telihold a Nyilasban - 2020.06.05.

2020. június 04. - Jurancsik Eszter
Pénteken, 21:12-kor ragyog a Telihold a Nyilas jel 15. fokán, az égbolton a Kígyótartó és a Skorpió csillagképek átfedésében - ekkor lép a Tejútra égi kísérőnk.
img_0647-2.jpg
Az Ikrek-Nap/Nyilas-Hold poláris fényszöge által lelkünk legmélyebb zugai is láthatóvá válnak. Mind az Ikrek, mind a Nyilas változó jelek, azaz változásokat készítenek elő. Ez az Ikrek/Nyilas-tengely pedig a tudás tengelye.
Az Ikrek jelében lévő Nap a Bika-stációban megtermékenyített anyagot emeli a szellem szintjére, a Hold pedig a Skorpió elmélyültségét viszi tovább a Nyilasban a Tejút felé. 
A Skorpió csillagkép segít megszabadulni a fájó emlékektől, érzésektől, míg a Kígyótartó, ez a csodálatos, beavató csillagképi gyógyítja a sebeket. Ezt egy szertartással is megerősíthetjük: gyújtsunk egy fehér gyertyát vagy mécsest, gyújtsunk füstölőt is akár, helyezkedjünk el kényelmesen, lótusz-ülésben. Végezük el az alábbi légzőgyakorlatot háromszor: lélegezzünk be orron át, miközben elszámolunk 4-ig. Tartsuk bent a levegőt 6 számolásig, majd ismét 4-ig számoljunk, mialatt kifújjuk a levegőt a szánkon át. Ezután vegyük sorra a fájdalmainkat, félelmeinket, rossz emlékeinket. Mindegyiket egyenként dobjuk a lángba. Mindegy, mennyi időt vesz igénybe. Ha közben elragadnak az érzelmek, sírj bátran. A szertartás végén a mécsest hagyjuk leégni!
A Telihold pillanatában égi szomszédunk felett a Saik csillag ragyog, amely a Kígyótartó csillaga. A Holddal együtt rendkívül erőteljesen segíti a rossz érzésektől való megszabadulást. Különösen a féltékenység és a veszteség érzését. Alatta a Déli Korona látható, amely hatalmas, emelő erőket birtokol. Az elengedés sokszor jár fájdalommal, de ezt követően életünk megkoronázása következik. 
E Telihold egy részleges Hold-fogyatkozás is egyben, amely a tengerentúlról, az amerikai kontinensről jobban látható. Asztrolóigiai tekintetben rendkívül intenzíven tolja elénk a fenti témákat. Néhány kapcsolat (nemcsak magánéleti értelemben) megszakad, másnak pedig új jön. Karrier tekintetében is változásoknak nézhetünk elébe. 
Moonology-kártya: Telihold/Telihold a Nyilasban - Add át Magad az Isteninek/nézd a nagyobb képet!
img_7176.jpg
A Nyilas-Telihold lapjának üzenete: lépj vissza egyet és nézd a teljes, nagyobb képet! Milyennek látod a jelenlegi szituációt? Rengeteg áldást kaptál, csak lehet nem vetted észre, mivel inkább a problémákra koncentráltál. Értékeld, amid van, mielőtt tovább rohannál, adj hálát azért ami körbevesz, és engedd el szeretettel, ami menni akar. Merj nagyot álmodni és lépni a célod felé! 
Áldás!
Képek: Pinterest (1), saját (2, 3 - Moonology Oracle Cards)

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr4715739990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása