Asztrotitkok

Az intellektus újjászületése: Újhold az Ikrekben - 2020.05.22.

2020. május 21. - Jurancsik Eszter

Pénteken, 19:38-kor születik meg az Újhold az Ikrek jel 02°04′-én, az égbolton pedig a Bikában, a Fiastyúk (Plejádok) csillaghalmaz alatt tartózkodik ekkor égi szomszédunk. Elindul tehát egy újabb ciklus, az Újhold a születés, az el-és újrakezdés szimbolikája. Az Ikrek kettős, változó minőségű jel. A változó jelek flexibilitást igényelnek a megoldandó feladatok kapcsán, az Ikrek-Újhold pedig a lelki erőt is biztosítja mindehhez! Az Ikrek a test-vériség, a kiegészülni vágyás jegye is, azaz a közvetítés, a másik megértése és a tiszta kommunikáció válik fontossá.

8ae7e9b2109c4f3df4540fadd202d5cb_1.jpg

Személyes szinten a Rákban kezdődő házad eseményeivel színezi az Ikrek-házad dolgait az Újhold.

Minden dolog, amibe most belekezdesz, rendkívül termékeny, hiszen a Fiastyúk pont ennek a szimbolikája - legyen az egy új projekt, új hobbi, a kreativitásnak nem leszel híján, csak használd a kapott energiát! A Hold alatt az Eridanus folyó kanyarulata látható, amely a sorsfordulatokat jelképezi. A most útjára indított dolgok tehát sorsfordítóak lehetnek.

A rá következő napokban pedig, amikor a növekedésnek indult Hold a Nimród (Orion) csillagkép felé halad, minden letisztul. Nimród beavató csillagkép, öve az égi egyenlítőn látható, ezért egyformán jelen van az alsó és a felső világban is. Egyik kezében látható az íj, a másikkal pedig a Tejúthoz ér. Az íj segítségével iktathatók ki a lehúzó minőségek, szabad kezünkkel pedig a felsőbb szférákból érkező energiákba kapaszkodhatunk – amelyeket álmokban, víziókban és intuícióinkban érzékelhetünk különösképpen. Lábával az Eridanus folyóra lép, amely visszafelé folydogál az égbolton, s a nagy sorsfordulatokat jelképezi. Azaz, a fentiek felismerése és az energiák tudatos alkalmazása sorsfordító eseményeket indíthat el! Az Eridanus a belső ösztönök megjelenítője, amelyeket most a szellem szintjére emelhetünk. Erről fognak szólni az Újhold utáni napok. 

A Hold Nappal való együttállása a tudat és a tudatalatti harmonikus szintézisét biztosítja. Ezen Újhold energiái végigkísérik a hétvégét, amelyet tölthetünk meditációval, jógával, spirituális irodalom tanulmányozásával. Hallgassunk megérzéseinkre, figyeljünk álmainkra.

Kép: Pinterest.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr7415710790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása