Asztrotitkok

Vénusz az Ikrekben - 2022.06.23.

2022. június 23. - Jurancsik Eszter

Ma hajnalban a Vénusz a levegős Ikrek jegyébe lépett és július 17-ig tartózkodik itt. Ez a tranzit társaságkedvelővé, kíváncsivá tehet minket - főként azoknak kedvez, akik egyedül vannak. Ha most keresed a párod, járj el minél többet otthonról, szórakozz, légy nyitott, nem tudhatod, hol találkozol valakivel, akivel lángra lobban a szívetek egymás iránt. Az Ikrek-Vénusz ideje alatt létrejvő kapcsolatokban mindig a változatosságé a főszerep, unatkozni biztosan nem fogtok.

img_2699.jpg

Házasságokban, párkapcsolatokban is igény lehet a változatosságra, szervezzetek minél több közös programot. Ám vigyázzatok a szeszélyességgel, ami az Ikrek-Vénusz negatív aspektusa, és szócsaták is könnyebben üthetik fel a fejüket. Az esetlegesen előforduló vitákat kezeljétek kellő bölcsességgel, ne játsszatok sértődőset. 

Az Ikrekbe lépett Vénusz a Prima Hyadum (gamma Taruri) csillaggal áll együtt, amely merkúri-szaturnuszi típusú, és a Bika csillagképben látható. Erős szenvedélyt biztosít, azonban ezt a szenvedélyt ne a vitagenerálásba fektessük, hanem másba, például a szexbe. Felerősíti a írói-művészi képességeket is, így ha ilyen irányú ambícióid vannak, most bátran megélheted őket. Kezdj el naplót, blogot írni, vesd papírra gondolataidat, érzéseidet versek formájában, fess, rajzolj, zenélj.

Személyes szinten a Vénusz az Ikrekben, a Mérlegben és a Bikában kezdődő házaid témáit összefonhatja.

Az indiai rendszer szerint a Vénusz jegyváltása a Krittika nevű, Nap-jellegű holdházat érinti. A Krittika elnevezés pengét jelent, ez is utalás a lehetséges konfliktusokra. Azonban lehetőséget ad a mélyebb önismeretre és arra, hogy hagyományainkat ápoljuk, de az apától származó szellemi örökség kamatoztatására is.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr2417865027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása