Asztrotitkok

Fényszögek és Bak-Mars - 2022.01.23.-2022.01.24.

2022. január 23. - Jurancsik Eszter

23-án Nap/Merkúr együttállás következik be a déli órákban, amely komoly felismeréseket hoz, főleg céljainkkal kapcsolatban (Bak jel, X. házas analógia). Bármilyen ötlet, elképzelés jelentkezik, érdemes feljegyezni. Ezt hívják szaknyelven kaziminek. 

Trigont alkot a Vénusz és az Uránusz, amely arra késztethet bennünket, hogy valami újat próbáljunk ki - vonatkozik ez a szexre és minden másra is. Ha most ismerkedsz, kellemes órákat tölthetsz az illetővel, de nem biztos, hogy ebből hosszabb dolog lesz - ugyanakkor a lelki sérülések esélye is minimalizálódik a trigon energetikájának köszönhetően. Mozdulj ki, menj szórakozni, vagy csak találkozz a barátaiddal, a jó hangulat most garantált. Pénzügyekben is siker közeleg, persze az óvatosság most is ajánlott, ha költekezésről van szó, vásárolj tartós, hasznos dolgokat, pl. ruhákat.

j9cmur.jpg

24-én délután lép a Mars a Bakba. Ebben a szaturnuszi jelben a Mars eltökéltté és megfontolttá válik, a tartós eredményekre helyezve a hangsúlyt. A Nyilas-Mars a tervezésről szólt, a Bak-Mars pedig ezeknek megvalósításáról fog szólni. A szaturnuszi felügyelet alatt nincsenek félmegoldások, ímmel-ámmal végzett munka, itt a kemény meló a jelszó, de ennek meg is lesz az eredménye, még ha nem is azonnal. Egyedül arra kell figyelnünk, hogy ne váljunk túl merevvé vagy anyagiassá. Csak annyit vállaljunk, amennyit biztosan teljesíteni is tudunk. Személyes szinten a Kos jelben kezdődő házad energiáit viszi a Bak-házadba, színezve annak témáit.

Ha nem ismered a horoszkópodat, a Regiomontanus ingyenes asztrológiai program segítségével könnyen felfedezheted!

Ha szeretnél személyes elemzést, írj az asztrotitkok@gmail.com emailre, hogy megbeszéljük a részleteket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8216821896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása