Asztrotitkok

Jupiter a Halakban - 2021.12.29.

2021. december 28. - Jurancsik Eszter

29-én reggel a Jupiter egyik uralt jegyébe, a Halakba lép. Legutóbb 2010 januárja és 2011 februárja között tartózkodott e jegyben a bolygó. Milyen dolgokban érezted, hogy szerencséd volt? Ebben az évben hasonló témák jönnek ismét vissza. 

A Jupiter a bőség, a lehetőség, a kiterjedés, a nagy szerencse és a növekedés égiteste. Amíg a Bakban járt, arra sarkallt minket, hogy kézzelfogható célokat találjunk magunknak. A Vízöntőben a tervek összehangolása, az első lépések és a többi emberrel való együttműködés került előtérbe. A Halakban lévő Jupiter, mint  a nagy szerencse segítségünkre siet. 

photo-1506318137071-a8e063b4bec0.jpg

Az érzelmi-szerelmi életben is elhozza a vágyott boldogság lehetőségét. Ha egyedül vagy, hamar partnerre találsz, vagy egy korábbi párod tér vissza. Ha van kapcsolatod, házas vagy, az érzések elmélyülnek, ha pedig lejárt a közös utad a kedveseddel, most békével, dráma nélkül tehettek pontot a kapcsolat végére. 

A Jupiter szinte eléd tolja az ajándékait, szemben a Szaturnuszéval, amelyekért keményen meg kell dolgozni. Nem szabad azonban, hogy a dicsőség a fejünkbe szálljon, mert elveszíthetjük azt, amit kaptunk. Maradjunk a földön, keressünk újabb és újabb célokat, ne üljünk a babérokon. Ha 2010 és 2011 között elkövetted ezt a hibát, tudhatod, mi a következmény. Most lehetőséget kapsz ennek elkerülésére is. Áprilisban a Jupiter találkozik a Neptunusszal, amely mindezt tovább fokozza. Használjuk tehát jól ezeket az energiákat!

Személyes szinten a Jupiter főleg ott ontja leginkább a bőséget, amelyik házad a Halak jegyében kezdődik, de hatással van a Szűz-házadra is. 

A világra kivetítve a Jupiter egy viszonylag szerencsés állás, persze mint minden lassú mozgású bolygó jegyváltásánál, itt is szükséges (lenne) a kollektív összefogás. A végtelen derűlátás, ha nincs szilárd talaja az elképzeléseknek, nem sokat ér. 1938-39-ben Európa abban reménykedett, hogy elkerülheti a háborút. 1962-ben Kennedy létrehozta a Békehadtestet. 1998-99-et írtunk, amikor az első internetes vállalkozások hatalmas reményekkel indultak el, ám hamar csődöt is mondtak. 2010-11 pedig arról szólt, hogy a világ megpróbált kievickélni a gazdasági válságból.

purple-sky-tz-1920x1080_1.jpg

Mit hoz egyes jegyeknek a Halak-Jupiter? Ne csak a Nap-jegyedet figyeld, hanem a Hold-jegyedet és az Aszcendensedet is!

KOS: Kiemeli az érzékenyebb oldaladat. Lehet, hogy a spiritualizmus tanulmányozásába fogsz, ha eddig nem tetted.

BIKA: vágyaid kapcsán támogatókra tehetsz szert, valamint új barátokkal gazdagodhatsz. A meglévő baráti kapcsolataid bensőségesebbé válnak.

IKREK: karrieredben nyugodtan célozd meg az eddig elérhetetlennek tartott dolgokat is! Most sikerrel jársz. Bármilyen célod is foglalkoztat jó ideje, a Jupiter lerotálja az akadályokat.

RÁK: ha külföldi utat tervezel, semmi nem akadályoz meg benne, de ha tanulni szeretnél, itt a remek lehetőség. Vallási, filozófiai megközelítések kerülnek előtérbe.

OROSZLÁN: komoly és sikeres pénzügyi tranzakciókat bonyolíthatsz le, előnyös társulások és hosszú távú együttműködések is felbukkanhatnak. Egész életedet új alapokra tudod helyezni, főleg, ha a régi beidegződéseidtől meg tudsz szabadulni.

SZŰZ: párkapcsolati-házassági problémák megoldását kínálja a Jupiter, valamint az üzleti életben is sikereket könyvelhetsz el. Megteremthetővé válik a rég vágyott harmónia.

MÉRLEG: javuló egészséget, a szokások átalakítását és a rendszert hozza el ez a bolygóállás. Megtalálhatod azt a hivatást, amire mindig is vágytál.

SKORPIÓ: különösen kreatívvá válsz a Jupiternek köszönhetően, ugyanígy a szerelem is megérkezhet. Ha már van kapcsolatod vagy házas vagy, rengeteg szép élményben lesz részed a pároddal. Vállalkozást is sikerrel indíthatsz.

NYILAS: rendezheted a családi problémákat, szüleid és idősebb rokonaid kerülnek fókuszba. Életkörülményeid jelentős mértékben javulnak.

BAK: rengeteg hasznos információt szerzel, amelyekből később profitálhatsz is. Testvérekkel kapcsolatos dolgok is terítékre kerülnek.

VÍZÖNTŐ: anyagi helyzetedben bámulatos javulás áll be, lehetőségek tárháza nyílik meg előtted. Váltsd pénzre a tehetségedet!

HALAK: ennek a bolygóállásnak a legnagyobb nyertese minden kétséget kizáróan Te vagy! Minden tekintetben szerencse kíséri lépteidet, csak ne bízd el Magad túlságosan!

Ha nem tudod a Hold-jegyedet vagy az Aszcendensedet, töltsd le a Regiomontanus asztrológiai programot!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr2816795226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása