Asztrotitkok

Mars a Nyilasban, Merkúr a Bakban - 2021.12.13.

2021. december 13. - Jurancsik Eszter

A mai napon a Mars a tüzes Nyilasba lépett. Ahogyan az energikus, cselekvést, tetterőt szimbolizáló Mars áthalad itt, egy kis kóstolót kapunk a jegy kiáradó természetéből. A dolgok mintha tisztábban látszanának, talán lehetőségeket látunk meg ott, ahol korábban álmainkban sem.

jupiter_sextile_mars.jpg

A lendület is növekszik, hogy az elképzeléseket valóra váltsuk, optimistábbnak, derűlátóbbnak érezhetjük magunkat. Fontos azonban, hogy a kockázatvállalás tekintetében ne essünk túlzásokba; a mértékletesség maradjon a kulcsszó. Míg a Skorpió-Mars időszaka az igazságkeresés időszaka volt, addig a Nyilas-Mars ennek kiterjesztéséről szól. Amit akkor megtaláltál, az nem két napig érvényes. 2022. január 25-ig tartózkodik a Nyilasban a bolygó.

Ugyanezen a napon a Merkúr is jegyet vált, a Bakba lép. A mély gondolkodás kombinálódik a gyakorlati érzékkel, A gondolatok összeszedettebbé válnak, prioritási sorrendet kell felállítanunk.

mercury_conjunct_saturn.jpg

A rengeteg ötletet, amelyek a Nyilas-Merkúr ideje alatt születtek, kirakós játékként állíthatjuk össze, rengeteg időt megspórolva ezzel, és így összeáll egy teljes, tiszta kép. Üzleti kapcsolatok építésére remek alkalom ez az időszak, amely 2022. január 3-ig tart.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3216782774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása