Asztrotitkok

Nap a Nyilasban - 2021.11.22. - 2021.12.21.

2021. november 21. - Jurancsik Eszter

Hétfőn, 03:34-kor lép a Nap a tüzes Nyilasba. Míg az elmélyült Skorpióban megtaláltuk az igazságot, addig a Nyilasban ennek hírét fogjuk terjeszteni. A jupiteri uralom alá került Nap maximálisra gerjeszti az igazság kiterjesztésének vágyát, a Skorpiós mélybe merülés után pedig lassan meglátjuk a fényt, ami december 21-én fog mindent beragyogni, amikor is elérkezik a téli napforduló.

transit-of-the-sun-in-sagittarius-sign-740x414.jpg

Nézz meg egy harmonikus Nyilas-jellegű embert! Optimistán tekint előre, lelkes és nem hazudik. Ezeket a tulajdonságokat fogja belőlünk is kihozni a Nyilasba lépő Nap, különös tekintettel a tüzes (Kos, Oroszlán és természetesen Nyilas) és levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) típusú emberekre (azaz Nap, Hold, Aszcendens, Merkúr, Vénusz ezekben a jegyekben). 

Az indiai rendszerben az Anurádha, szaturnuszi természetű holdházat érinti az esemény. E terület a titkokkal áll kapcsolatban. Lehet, hogy egy családot érintő titok most kerül napvilágra. Kapcsolódik a felelősségvállaláshoz is, a Szaturnusz miatt. Nem hárítható át többé a felelősség, valamint kitartónak kell maradnod.

Jegyváltásának pillanatában a Nap a Toliman csillaggal találkozik, ami a Kentaur csillagképben látható, vénuszi/jupiteri csillag, és sikert ígér, ha továbbra sem adjuk fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8016760746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása