Asztrotitkok

Retrográd Merkúr - 2021.09.27.-2021.10.18.

2021. szeptember 26. - Jurancsik Eszter

Szeptember 27-én retrográd mozgást kezd a Merkúr a Mérleg jel 25. fokán, és egészen a 10. fokáig vándorol vissza, ahol október 18-án elindul ismét előre. 

 A retrográd Merkúr visszadobhat embereket, gondolatokat, helyzeteket. Retrográd állapotában azonban a fókuszt a belső birodalomra helyezi, azaz segít megérteni gondolkodásunkat és szintet lépni.

 

radix_1_76.jpeg

A bolygó a torokcsakrához kapcsolódik, az igazság kimondása pedig segít megoldani a torokkal, hanggal kapcsolatos betegségeket. 

"Az igazság szabaddá tesz."

- talán közhely, de mégis igaz.

Késve érkezhet egy várt levél, fokozottan figyeljünk szavainkra, ennek hiányában könnyen félreértésekbe keveredhetünk, és ha erre az időszakra esik pl. egy munkaszerződés, üzleti szerződés vagy bankhoz kapcsolódó papírok (pl. hitelek), a lehető legalaposabban olvassuk el a benne foglaltakat. 

stack-of-papers-isolated-on-white-background-stockpack-adobe-stock-1597x1065.jpg

A Hold 27-én az Ikrekben halad, este egy Neptunusz-kvadrát az arra hajlamosabbaknak álmatlanságot hozhat. Megoldás: macskagyökér-citromfű- vagy levendulatea, a szintetikus dolgokat, altató tablettákat inkább kerüljük. 28-án, reggel 06:18-tól délután 15:34-ig üresjáratban van. Ekkor a Rákba lép, saját jegyébe. Reggel a Nappal alkotott kvadrátja kis ideig tartó feszültségre hajlamosíthat, délelőtt a Mars-kvadrát a hirtelen dühkitörésektől int óva, este az Uránusz-szextil a felismerések felé terel minket. Egészségi tekintetben a gyomor most érzékenyebb, kerüljük a túlevést, kellemetlen rosszullét, hányás lehet a következménye. Nőknél ugyanígy érzékenyebbé válhatnak a mellek és a méh, ha éppen most menstruálsz és hajlamos vagy a görcsökre, ezen segíthet a fehér fagyöngy, a cickafark vagy a sárga árvacsalán tea is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5216700716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása