Asztrotitkok

Vénusz a Skorpióban - 2021.09.10.-2021.10.08.

2021. szeptember 10. - Jurancsik Eszter

A Vénusz pénteken este 22:39-kor belép a Skorpióba. E jegy a Zodiákus egyik legszenvedélyesebbje, így a hangulat nem kicsit forrósodik fel az elkövetkező csaknem egy hónap során (október 8-ig tartózkodik itt a bolygó). 

A Skorpió elmélyült, érzéki, érzékeny és erősen szexuális jegy, a Vénusz pedig e plutonikus jegyben hihetetlen dolgokat hozhat. A Skorpió-Vénusz nem tűri a szarakodást, a rizsát, a mellébeszélést, ő lélekszinten kíván egyesülni a másikkal, nem éri be a felszínnel. Ez a bolygóállás a szexet nem holmi biológiai szükségletnek tartja, hanem felkavaró, spirituális-transzcendens élménynek. A Vénusz itt olyan, akár egy vulkán. Testi szinten a Skorpió többek közt a nemi szervekhez kapcsolódik, a Vénusz a mirigyekhez, hormonokhoz és a szerelemből történő szexuális egyesüléshez. Nem véletlen, ha ezekben a hetekben többünk úgy érzi, hogy "megőrültek a hormonjai." 

8a834402bb96e37abb075439ee9d22db.jpg

Mindent vagy semmit! Ezt mondogatja a Skorpió jegyben sétáló Vénusz az elkövetkező hetekben, és ez az energia hasznos lehet a kapcsolatok tisztázásában, eldönteni, hogy merre tovább. Elköteleződni vagy szétválni, beleadni anyait-apait, vagy hagyni a francba az egészet. Szerelmedet egyszer agyonkényeztetnéd (az ágyban főleg), máskor legszívesebben felrúgnád műholdnak. A Skorpióban lévő Vénusz alapjáraton exil, hagyományos kifejezéssel "nem érzi jól magát" a jegyben. Ám ez inkább csak abban az esetben igaz, ha ennek a bolygóállásnak a rossz oldalát, a végtelen, már-már őrültségig fokozódó féltékenységet és birtokvágyat nem tudjuk megzabolázni. A Skorpió jegyet gyakran említik együtt az elmúlással. Ezt az elmúlás legyen a fenti dolgok halála, és mivel ez egy erősen okkult helyzete a Vénusznak, segíteni fog ebben, ahogyan pénzügyeinkben is. Kiszűrhetjük a hazugokat, a megkárosító szándékú embereket.

Az indiai rendszer szerint a Vénusz a Csitra, Mars-jellegű holdházat érinti jegyváltásakor, amely kapcsolódik a másokat érzelmi-szexuális függésben tartás témájához, ugyanakkor a fent említett módon ezt is leteheti az, akinek problémája van ezzel a dologgal.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr2216685388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása