Asztrotitkok

Lilith a Bikában - 2020.10.21.

2020. október 20. - Jurancsik Eszter

LILITH A BIKÁBA LÉP

Lilith a női szexualitás felszabadítója, a női energiák megélését segíti elő, egyfajta "lelki újjászületés" által. Lilith a feminin tudás hordozója. Október 21-én belép a Bika jelbe, és így együttállásba kerül a Mirach csillaggal, amely a Bika 0. foka, az égbolton pedig az Androméda béta csillaga. A Bika-Lilith főleg nőknek segít tisztába kerülni saját szexualitásukkal, szexuális problémáikkal. Legfőképpen azt kell felismerned: jogod van az élvezethez, a szexualitásod megéléséhez. Nem tartozol senkinek elszámolással, a szexualitásod ugyanis csak a Tiéd, senki nem rendelkezhet felette.

06318dc1ba0ea160f991b95a831eb0fd.jpg

A bibliai teremtéstörténetben Lilith volt az első asszony, és akit a keresztények bűnbaknak állítanak be. Tudatossá válva a Lilith-ünk megmutatja, hol kell megszabadulnunk színlelt szerepeinktől. Megmutatja, hogyan fejezhetjük ki való önmagunkat. Lilith önálló. Neki nincs szüksége a kígyóra, mint szegény utódjának, az engedelmes és szervilis Évának. Mivel nem volt hajlandó alárendelődni sem Ádámnak, sem másnak, ő lett a teremtéstörténet első bűnbakja, ekkor lett egyszeriben undorító a vér, az ondó, az anyatej, és maga a szexuális aktus, minden, aminek köze van a szaporodáshoz. A szexuális problémák feloldásához az egyik legjobb pozíció ez. Nemhiába egyik alaptétele a kereszténységnek a szexualitás elnyomása, hiszen a szexuális élvezet, az orgazmus által kinyílnak a csakrák - ez pedig egy magasabb tudatossági szint felé vezet minket.  A keresztény egyháznak soha nem lesz érdeke, hogy ezt bárki elérje.

radix_1_17.jpeg

Megszabadulhatsz a szexualitásodat érintő blokkoktól, káros hitrendszerektől. A Mirach csillag, amellyel jegyváltásakor együtt áll, erős okkult energiát biztosít és főleg az elkövetkező két hétben rengeteget dolgozhatunk ezeken a témákon.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr9816247824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása