Asztrotitkok

Nincs visszaút: Plútó direkt - 2020.10.04.

2020. október 03. - Jurancsik Eszter

Október 4-én, vasárnap felébred a Plútó, vagyis az április vége óta tartó retrográd mozgásából elindul előre a Bak jel 22. fokán, a Nyilas csillagképben. Ahogyan többször írtam, a direkt irányba forduló planéták mindig hatalmas energiákat szabadítanak fel, amelyek hasonlóak a tűz elemhez és a születés energetikájához.

radix_1_13.jpeg

A Plútónál pedig mindez dupla, ha nem tripla erővel hat, hiszen maga az égitest is a gyökeres változások bolygója, képviseli az életet, a halált, a bukást vagy a felemelkedést. Mint egy hullámvasút. Nem ismer középszerűséget, ahogyan uralt jegye, a Skorpió sem.

Amelyik házadba a Bak jel 22. foka esik, illetve amelyik születési horoszkópházad a Skorpióban kezdődik, ott számíthatsz erre a mindent elsöprő energiára. A kettő némileg keveredik is egymással.

A direktbe forduló Plútó minden olyan dolgot lesöpör a fenébe, amelyre már nincs szükség. Lehet, hogy mi azt gondoljuk, hogy szükség van rá és ezért őrizgetjük a vitrinben, ám a felébredő Plútó nem tűri az ilyen féltve őrzött, ám haszontalan csetreszeket, ezért vitrinestől töri szét ezeket. Ám a kezdeti sokk után rájövünk: a lehető legjobb dolog történik velünk éppen.

jgqbq44gce3cogjtxanwjt-1200-80.jpg

Az adott ház témájában -amelyben a Bak 22. foka látható- sorsdöntő események állnak előttünk, és bár lehet, hogy úgy érezzük, nincs gondolkodási időnk, egy percig se bánjuk, hogy a Plútó tankra tesz minket. Eleinte lehet, úgy érzed, beledöngöl a sárga földbe, de ki is emel onnan! Ezt sose feledd. Ahol a Plútó megöl, ott újjá is szül minket.

És innen már nincs visszaút. Mivel néhány nappal ezelőtt a Szaturnusz, amely szintén a Bak Zodiákus jelet rója, szintén előre indult, a két bolygó mintha mögötted haladna, követnének, mintegy rugdosva... de ez sem baj: ezzel is előrébb vagy. Persze, a seggbe rúgás kellemetlen lehet, de minden egyes felszisszenés egy-egy belátás is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5116225346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása