Asztrotitkok

Lendülettel, bölcsességgel előre: Jupiter direkt - 2020.09.13.

2020. szeptember 12. - Jurancsik Eszter

Szeptember 13-án, vasárnap a Jupiter a május óta tartó retrográd mozgásából előre indul a Bak jel 17. fokáról. Csillagképileg a Nyilasban látható, a Pajzs alatt.

Egy direkt irányba forduló planéta hatalmas energiákat segít felszabadítani, amelyek a szülés, születés, teremtés energetikájához hasonlatosak. A Jupiter ráadásul egy expanzív energiákat képviselő bolygó, hatalmas lendülettel. 

Az elmúlt hónapokban a fő téma a hit, a bölcsesség elérése, annak tovább adása komoly szinten előtérbe került sokunknál, főleg abban a horoszkópházunkban, amely a Nyilas jelben kezdődik, ahol a születési Jupiterünk áll illetve amely felett a tranzit Jupiter halad. Újra kellett gondolnunk-terveznünk dolgokat, felülvizsgálni azt, hogy mennyire tudunk hinni abban, hogy bölcsen tudunk cselekedni az adott horoszkópház dolgaiban?

radix_1_6.jpeg

Az eddigi hitrendszerek tisztázása, eredetük megtalálása, valamint az, hogy a jupiteri témakörökben kellő elszántsággal álltunk-e dolgokhoz, kiemelt fontossággal bírt. Ha hoztál egy döntést ezen témákban, elkötelezted Magad pl. egy irányzat mellett vagy épp kioldottál egy rakás bénító hitrendszert, az bizony hosszú időre, ha nem örökre határozza meg az életed. És mindezt egyedül csináltad végig. Lehet, egy kis segítség érkezett innen-onnan, de a fő munka a Tiéd volt, amit elértél az a Te érdemed, ahogyan a Bak is egyedül jut fel a hegy csúcsára. És nem fél, nem szédül. Bízik saját magában, ahogy nekünk is ezt kell tennünk a továbbiakban is. Ezáltal saját életed felett hatalmad lesz, a kétségek eltűnnek és végre bizalommal telve haladhatsz előre. Immár jövődet is eme bölcsességgel alakíthatod (Nyilas csillagkép).

A Jupiter előre indulása meglódítja a Nyilas jelben kezdődő házad témáival kapcsolatos történéseket, azon házad dolgait, ahol a születési Jupitered is található, és azon ház eseményeit is, amely felett éppen tranzitál - azaz, ahol a Bak jel 17. foka látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr716199344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása