Asztrotitkok

Bölcsesség, újjászületés és lehetőségek - 2020.08.30.

2020. augusztus 29. - Jurancsik Eszter

radix_1_3.jpeg

 

MERKÚR/JUPITER-TRIGON

Egzakt a Szűz-Merkúr és a Bak-Jupiter trigonja. A távlati terveinkben bátran tervezhetünk, jogi ügyekben jó tanács érkezhet és sok igazság most fedi fel magát. Ezek az igazségok fognak minket vezetni tovább az úton. Miközben a felesleget kipucoljuk az elménkből, a hasznos dolgokat elraktározzuk (Jupiter!), amely bölcsességé érik. A Merkúr még mindig az Oroszlán Zosma csillaga alatt jár égboltilag, a teremtő-kreatív energiákat a trigon fényszög mellett ez is segíti.

VÉNUSZ/PLÚTÓ-SZEMBENÁLLÁS

Nemrégiben a Jupiterrel került szembenállásba a Rák-Vénusz, most pedig a Bakban lévő Plútóval. A káros kötődések ideje lejárt, a drámai Plútó, amely gyökerestől tép ki dolgokat, megadja a terepet annak, hogy a lehúzó minőségek helyén új, sokkal inkább Téged szolgáló dolgok szülessenek. Ami megmarad, az örök és elpusztíthatatlan - erről mesél a Vénusz csillagképi helyzete, amely nem más, mint a halhatatlan iker, Pollux. 

MERKÚR/NEPTUNUSZ-SZEMBENÁLLÁS

Vasárnap pontosodik be a Szűz-Merkúr/Halak-Neptunusz szembenállása. Minden, ami miatt eddig agonizáltál, megoldást nyer - csak vedd észre a jeleket! Ott vannak előtted. Legfőképpen a saját erődben kell hinned, amellyel legyűrheted azokat az akadályokat, amelyek tulajdonképpen csak a fejedben léteznek. Meditálj minél többet, döntsd le ezeket a saját magad által épített, képzeletbeli falakat. Mögötte ott vannak a lehetőségek!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr4316181876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása