Asztrotitkok

Szétverni a láncokat: Uránusz retrográd - 2020.08.17.-2021.01.14.

2020. augusztus 16. - Jurancsik Eszter

Augusztus 17-én retrográdba fordul az Uránusz, a Bika jel 10. fokán. Egészen 2021. január 14-ig hatad hátramenetben, égboltilag a Cet fejénél, a Kos alatt, annak Hamal csillagával egy vonalban. 

uranusz.jpg

Az Uránusz, mint generációs bolygó tömegekre van hatással. Ő a forradalmár és a bennünk lévő zseni. A retrográd mozgás pedig mindig korszakalkotó-sorsfordító lehetőségeket rejt magában, lévén hogy a mozgás a Világtengelyekével megegyező.

Január közepéig pénzzel, értékekkel, illetve saját tehetségeink területén is visszatérhetnek dolgok-érzések, amolyan déja vu-szerű élmények is gyakran ütheti fel a fejüket. Lehetséges, hogy egy adósod most adja meg tartozását, vagy egy részét. Visszakerülhet Hozzád egy elveszettnek hitt dolog, felfedezed Magadban a tehetséget - pontosabban újra-felfedezed.

uranus_1024.jpg

Váratlan meglepetések is érhetnek, ne csodálkozz, ha valamely életterületeden 180 fokos fordulat áll be. Érvényes ez különösen két életterületedre: az egyik az a horoszkópházad a képletedben, amelyik a Vízöntő jelben kezdődik, a másik pedig, amely felett éppen ott jár az Uránusz, azaz a Bika jegy 10. fokát magában foglaló ház. 

Bilincsek törnek szét, a megszokottól eltérő, innovatív utak felé fordulhatunk, minden olyan megoldás szóba jöhet, ami nem szokványos, sőt: extrém. És ezen megoldásoknak pont most van itt az ideje! Ami nem működik... hát baszd ki. És lépj a másik útra, amely talán szokatlan, de lehet, hogy sokkal inkább célravezető, mint a múltban bevált, de mostanra működésképtelenné korhadt megoldóképleteid. 

A kollektív tudatban is megmutatkozik mindez: szembemenni a hagyományos dolgokkal. Fellázadni egy működésképtelen rendszer ellen. Az Uránusz a Merkúr magasabb oktávjaként a tömegkommunikációt is képiviseli, és minden olyan hírt, amely tömegeket érint. Ám ezúttal megkérdőjeleződik minden, amire eddig csak bólogattunk.

img_8643.jpg

Az indiai rendszerben az Ashwini nevű holdházat érinti az irányváltás. Ez a holdház Ketu (Déli Holdcsomópont)-jellegű energiákkal rendelkezik. E ház a magunkkal hozott tudást is képviseli, amelyet megtanulhatunk végre tudatosan használni. Az arab rendszer szerint az Al-Dabaran nevű terület érintett; megkérdőjelezi az ingatag talajon álló dolgok létjogosultságát. Váratlan kapcsolati változásokat jelez, egyik percről a másikra szakítást vagy éppen kapcsolat kezdetét. Vonatkozik ez minden kapcsolatra (szerelem, üzlet). A kínai holdházak közül a Lóu nevű területen vált irányt az Uránusz; learatható a munka gyümölcse, szerencsés események kapcsolatokban.

Mindezekben a Cet csillagkép energetikája segít - megtisztulás minden tekintetben. A Halak pedig egy korszak végét jelzi, egyéni szinten is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8416165390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása