Asztrotitkok

Fellibben a fátyol: retrográd Neptunusz - 2020.06.22.-2020.11.28.

2020. június 21. - Jurancsik Eszter

Június 22-én, hétfőn a Neptunusz is csatlakozik a retrográd bolygók táborához, azaz látszólag hátráló mozgásba kezd a Halak jel 20. fokán, az égbolton a Vízöntő és a Visszaúszó Hal csillagképek átfedésében.

A retrográd mozgás, mint a Világtengelyekével megegyező mozgás, sorsfordító lehetőségeket rejt magában. Visszatérhetnek régebbi érzések, személyek, amit a Visszaúszó Hal mutat, valamint a Neptunusz, amikor retrográd mozgást végez, hihetetlen tisztánlátást ad. Lehullanak a fátylak dolgokról, történésekről, emberekről, kapcsolatokról, hitrendszerekről. Ez lehet hoz egy kisebb csalódást, ám ezzel együtt megkapjuk a lehetőséget arra, hogy lássuk az igazságot és igazi vágyainkat - ezeket pedig kiküldhetjük az Univerzumba, hitünk új alapjaira helyezésével pedig magabiztosabban haladhatunk előre. 

neptun-2017-2018-retroge.jpg

A Halak jelen belül a 20. fok már a jel Skorpió-dekádja, azaz a most látott igazságok komoly transzformáló erővel bírnak. Áss le lelked mélyére és minden kérdésedre tudni fogod a választ. 

A Neptunusz a Vénusz magasabb oktávja, a magasabb szintű szeretet bolygójaként a lélek legmagasabb szintjeit szimbolizálja. A Vénusz a földi, a Neptunusz az égi szerelem, valamint a szintet lépett spiritualitás égiteste. Amikor már nem szerelmi kötések és egyéb, mások kárára születő öncélú mágiák szintjén létezik az ember.

A retrográd mozgás ideje alatt függőségeinktől is megszabadulhatunk, legyen az cigaretta, alkohol, kábítószer, játékszenvedély stb. A Neptunusz alatt ugyanis a Szobrász ragyog, amely segít lefaragni az alacsony szinű minőségeket. Továbbá segít megszabadulni az illúzióktól, ugyanakkor inspirációink valóra váltásához is segítséget ad. 

Áldás!

Kép: Pinterest.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr7515905226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása