Asztrotitkok

Nap az Ikrekben - 2020.05.20.

2020. május 19. - Jurancsik Eszter

Szerdán, 15:50-kor a Nap a levegős Ikrekbe lép, az égbolton pedig a Bika csillagképben látható életadó csillagunk, a Fiastyúk (Plejádok) alatt. Felette ragyog a Szekeres.

Előtérbe kerülnek a kapcsolatok, a testvériség, a polaritások megértése, a kisebb utazások és a kommunikáció. Személyes szinten az Oroszlánban kezdődő házad eseményeivel színezi az Ikrek-házadat, erőt és méltóságot szállítva oda. 

Az Ikrek-szakaszban a Lélek új dimenziók után fürkész. Az Ikrek-Nyilas tengely a Tudás tengelye, itt már tudható, hogy a Teljesség a bölcsesség által érhető el. A Nap a cselekvő ént jelöli, az Ikrek jelben pedig a szellemiség általi előrehaladást támogatja. A Fiastyúk alatt haladva feltöltődik termékeny erőkkel, amelyek biztosítják a szellemi gyarapodást, az ismeretek begyűjtését. A Szekeres csillagkép az önlegyőzés csillagképe, vagyis a Tudással, ami Benned van, Ön-Magadat, és a Téged nem szolgáló minőségeket tudod legyőzni.

redred.jpg

Az Ikrek jel a Testvériség jele is. A Testvéreiddel, közeli rokonaiddal, esetleg szomszédaiddal való nézeteltérések tisztázására is remek időszak jön el, a világos (Nap!) kommunikáció (Ikrek) segít megoldani a problémás helyzeteket. A Nap körül keringenek a bolygók, a Nap pedig a Szív, a Szer-etet – ergo mindennek a Szer-etet körül kell forognia! Az Ikrek jel pedig a Szer-etet közvetítésében, áramoltatásában segít. 

Áldás!

Kép: Pinterest.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3815708014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása