Asztrotitkok

A bölcsességgé érlelt tudás: Merkúr az Ikrekben - 2020.05.11.

2020. május 10. - Jurancsik Eszter

Hétfőn, 23:58-kor a Merkúr a Zodiákusban az egyik saját jegyébe, az Ikrekbe lép, égbolti értelemben a Bika csillagképben, az Eridanus folyó felett és a Perzeusz alatt.

Az Ikrek kettős jel, tehát megjelenik a kiegészülni vágyás elve. A polaritások, az ellentétek megismerése, a testvériség, a kommunikáció. Változó minőségű, tehát változásokat készít elő, különsen, ami a kapcsolatokat (nemcsak párkapcsolatokat!), híreket, utazásokat illeti. És mivel a planéta az Eridanus folyó egyik kanyarulata felett jár ekkor, sorsfordító változások történhetnek-történnek.

6a0133f538e9e4970b017eeb2c5944970d-800wi.jpg

Míg a Bika stációban a Merkúr a stabil döntéseket segített meghozni, most az ezek kivitelezése van soron, illetve az információk, amelyek ehhez szükségesek, összegyűjtése. A Perzeusz csillagkép érintettsége segít a magasabb világokkal kapcsolatot teremteni, hogy onnan is kapjunk ötleteket. A Merkúr a Fiastyúkot (Plejádokat) is érinti, azaz a gondolatok termékenyebbé válnak, mint valaha. 

Az Ikrek/Nyilas-tengely a Tudás tengelye, vagyis a megszerzett ismeretekből megszületik a bölcsesség - ennek birtokában már magabiztosabban haladhatunk tovább az úton. 

Áldás!

Kép: Bill Attride

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8115678816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása